Kategorier
Dagbok

Dag ett

Så har jag inlett vad som blir en ny fas i livet. Tänk att ha tid att göra allt det där jag inte hunnit med.

Dagen började med ett årskort på gymmet. I morgon blir första träningsdagen.

Middag

Dags att handla middagsmat. Frusna kycklinglår i ugn med blandade rotfrukter är smarrigt. I dag blir det med rosmarin och citron.
200 grader i en timme.

Nördigt

Jag köpte mig en mediaspelare baserad på Raspberry Pi, på Kjell och Co. Den var lätt att sätta ihop. Enda knepigheten var att kortplatsen satt på undersidan av datorn. Det och lite glapp i fjärrkontrollen var allt strul. Jag blev lockad att köpa en till. Få se vilket operativsystem jag i så fall väljer. Man kan ju ha flera kort och olika system.

Personligt

Fick nästan lite panik när jag kom att tänka på att jag ska vara ledig på heltid. Hur ska jag ta vara på tiden på bästa sätt. Jag har ju inte den disciplin man behöver för att utnyttja tid.
Denna blogg kommer förhoppningsvis att tvinga mig att planera bättre.

Och ja! Jag ska lägga ned lite jobb på att få den snygg också

Av clas@pors.se

Född 1953 och med andra ord redo att träda in i livet som pensionär – eller som jag föredrar att se det; Ett rejält försenat kulturstipendium.
Efter att ha drivit en blog på Blogger så var det dags för något nytt. En samlande blogg med alla dessa spretiga ämnen som intresserar mig.
Allt från trädgårdsskötsel till Pythonprogrammering.

2 svar på ”Dag ett”

Nu fungerar det 🙂

En gång i tiden frågade jag mamma, nybliven pensionär, om hur det [verkligen] kändes att vara pensionär. Hon svarade, ”Det är ett konstigt sätt att vara ledig”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =