Kategorier
Meta

Första inlägget

Hej

Välkomna till min blogg. Detta är ett första inlägg men på allvar kommer den att starta 1:a januari 2018.

Det kommer att bli en osedvanligt blandad kompott inom ämnen som intresserar mig. Allt från det mest nördiga som rollspel och programmering till det mer allmänna ämnen som trädgård och matlagning.
Förmodligen kommer mitt gigantiska musikintresse också att ta plats. Under resten av 2017 kommer jag att fnula på hur WordPress egentligen fungerar.

Själv heter jag Clas Kristiansson och har gjort mängder at saker i mitt liv. Jag började karriären med att laga skor. Sedan dess har jag sjungit visor, varit utbildare, journalist och under de 15 sista åren har jag jobbat som undersköterska inom äldreomsorgen. Och det sista var nog det roligaste jobbet.

Nu har jag gått i pension och tänker ägna mig åt att lära mig mängder av saker – eller som Dwain Cassius Pride säger i NCIS New Orleans: ”Get out and learn”.

Denna blogg ska vara min anteckningsbok och min dagbok. Jag kan bara hoppas att andra ska finna den läsvärd.

Av clas@pors.se

Född 1953 och med andra ord redo att träda in i livet som pensionär – eller som jag föredrar att se det; Ett rejält försenat kulturstipendium.
Efter att ha drivit en blog på Blogger så var det dags för något nytt. En samlande blogg med alla dessa spretiga ämnen som intresserar mig.
Allt från trädgårdsskötsel till Pythonprogrammering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 9 =